Buuffies Proeflokaal

Over Buuffies

Van harte welkom!

Geniet. Kom tot rust. Laad je op. Pak je moment. Trakteer op een ijsje. Toast op het leven. Maak nieuwe herinneringen. Want in de tuin van mooie herinneringen is het altijd zomer! 

Voor het maken van die mooie herinneringen is het genieten geblazen bij Buuffie’s Proeflokaal, gevestigd in het hart van Heino. Op een plek waar altijd wat te zien of te doen is vanuit het royale terras in de zomer, met maar liefst 100 zitplaatsen. Of binnen waar we met een knipoog de verwijzing geven naar onze oorsprong; het kruidenierswinkeltje van vroeger.

Waarom Buuffies

Voor het maken van die mooie herinneringen is het genieten geblazen bij Buuffies Proeflokaal gevestigd in het hart van Heino. Op een plek waar altijd wat te zien of te doen is vanuit het royale terras in de zomer met maar liefst 150 zitplaatsen. Of binnen waar we met een knipoog de verwijzing geven naar onze oorsprong; het kruidenierswinkeltje van vroeger.

Nog steeds is Buuffie de ‘beste buuf’ van inpandig gelegen supermarkt Albert Heijn van de Worp en biedt dit krachtige verlengstuk een moment voor jezelf tijdens het boodschappen doen. Maar ook om te trakteren op een ijsje zijn wij van april tot oktober ‘the place to be’ wanneer we onze ijssalon met 24 smaken ambachtelijk roomijs openen. Natuurlijk ontbreken de verschillende milkshakes en Ice Coffees niet. Vier het leven voor ieder is waar wij voor staan!

De lekkernijen van de proefkaart zijn de hele dag te verkrijgen. ‘De hele dag door, voor elke mond keus’ is hierin onze slogan. Daarbij selecteren wij naast circa 50 speciaalbieren de beste topwijnen voor een vriendelijke prijs. En vergeten we natuurlijk de ‘no or low alcohol’ gast niet met ruim aanbod in ‘Nolo’ assortiment voor de bewuste gast, BOB of zwangere.

De naam 'Buffies"

De naam Buuffies

Onze Geschiedenis

De geschiedenis begon al in…. 

Onze specialiteiten

Onze specialiteiten zijn 

GENIET VAN EEN KOP KOFFIE

Geniet. Kom tot rust. Laad je op. Pak je moment.