Het verhaal van own the style

over ons

Over own the style

OWN The Style is opgericht in oktober 2020. Vanaf dat moment is OWN The Style bezig met het inspireren van de nieuwste trends en looks op het gebied van sieraden en accessoires. OWN The Style gelooft dat alle vrouwen zichzelf mogen zijn en zich mogen uiten in hun eigen stijl.

OWN The Style biedt Stainless Steel sieraden aan die niet verkleuren, waterproof en 100% recyclebaar zijn. Ook zorgt het materiaal Stainless Steel ervoor dat er minder snel ontstekingen ontstaan en kan er met plezier sieraden worden gedragen. 

Over Britt

Britt is 22 jaar en heeft altijd al haar hele leven een passie voor het uiterlijk. Ze krijgt energie van het combineren van sieraden en accessoires zodat je look helemaal compleet wordt! Verder is Britt samen met Marije aan het afstuderen voor de opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Britt: “Ik vind dat elke vrouw zichzelf mag zijn en dit mag laten zien via het uiterlijk. Maak de leukste combinaties met sieraden & kleding en straal! Be your self.” 

Foto Marije

Over Marije

Marije is 24 jaar en heeft een passie voor sieraden en mode. Ze is aan het afstuderen voor haar opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Dit doet ze samen met Britt in hun eigen onderneming: OWN The Style. Met OWN The Style wil Marije mensen inspireren door het laten zien van combinaties van mooie sieraden!

"You can't buy happiness, but you can buy jewelry and that's kind of the same thing"